Gratis warehouse Gudang Eropa

Sepeda gunung listrik kanthi motor 36v250w A6AH26

Sepeda listrik paling apik
Sertifikasi: CE EN15194 TUV
36V 250W Brushless Motor
36V 9AH baterai sing didhelikake
Bingkai logam aluminium
Kita pabrik asli.
Iki rega basis siji potong
ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

Sepeda gunung sepeda paling anyar A5AH26

Best E-bikes A5AH26 karo frame aluminium alloy
Sertifikasi: CE EN15194 TUV
36v 250w brushless motor
36V 9AH baterai sing didhelikake
Kita pabrik asli.
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

sepeda lithap listrik 20 inci didhelikake baterai A1

motor lempitan listrik
Sertifikasi: CE EN15194
36V 9AH baterai sing didhelikake
36V 250W brushless motor
Gear speed Shimano 7
Kita pabrik asli.
Iki rega basis siji potong
ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

Sepeda Motor Listrik 36v250w Kanggo Eropa A6AH26

China Electric Mountain Bike
36V 250W Brushless Motor
36V10AH Lithium battery
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

ebike

2000W cepet 55KM / H sepeda gunung listrik

60V 2000W Brushless motor
60V cerdas brushless
60V 18AH baterai
LCD 3 tampilan tingkat kacepetan 5
KENDA 26 * 4.0 inch
6061 Aluminium frame
Max Speed: 55km / h

2018 custom bike electric bike

maksimal kecepatan 30km / h
motor listrik 48V350W
baterei lithium 48V20AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 21 / 27 gears karo derailleur
Layar LCD

26 inch bike bike 36v 250w brushless motor

26 inch mountain bike
36V 250W Brushless Motor
36V10AH Lithium battery
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

26 balap listrik balap inchi karo baterai sing didhelikake

maksimal kecepatan 25km / h
motor listrik 24V250W
baterei lithium 24V10.4AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 18 / 20 gears karo derailleur
Layar LCD

26 inch khusus mans mountain bike for sale

maksimal kecepatan 25-30km / h
motor listrik 36V250W / 350W
didhelikake desain baterei 36V9AH / 10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 21 / 27 gears karo derailleur
Layar LCD

26 "28" sepeda gunung wanita sing apik banget

maksimal kecepatan 25-30km / h
motor listrik 36V250W / 350W
didhelikake desain baterei 36V9AH / 10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 21 / 27 gears karo derailleur
Layar LCD

36V 10AH ban listrik lithium dalan listrik karo ban 700 * 25C

motor bike
maksimal kecepatan 32 km / h
motor listrik 36V350W
baterei 36V10AH
sawetara 50-100km saben daya
bobot ringan: kg 17.5 saja
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
shimano 27 gears karo derailleur

36V10AH ganda baterai kota listrik sepeda canada

ganda brushless motor 36V250W / 350W
maksimal kecepatan 30-35km / h
dobel baterei lithium 36V10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 21 / 27 gears karo derailleur

48V10AH pria paling apik motorized bicycle

maksimal kecepatan 30-35km / h
motor listrik 36V350W, 48V500W
didhelikake baterei 36V10AH, 48V10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 21 / 27 gears karo derailleur

Sepeda listrik terjangkau karo motor brushless

Sepeda listrik terjangkau Pabrik A6
Sertifikasi: CE EN15194
36V 10AH baterai lithium
36V 350W brushless motor
rem cakram 160 ngarep lan mburi
Kita pabrik asli.
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

kabeh mancal listrik karo baterei sing didhelikake 36V 10AH

kabeh motor listrik
Sertifikasi: CE EN15194 TUV
36V 250W Brushless Motor
36V 10AH baterai sing didhelikake
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

Sepeda baterei karo aluminium aluminium inch 26 - Eropa

Baterai baterei karo aluminium alloy 26
Sertifikasi: CE EN15194
36V 250W brushless motor
36V 10AH botol baterai
Kita pabrik asli.
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

kota ebike

2017 listrik sepeda 20 inci didhelikake baterei

pit motor sing dioperasikaké
lipat sepedha listrik
36V9AH baterai sing didhelikake
36V250W brushless motor
Kacepetan Shimano 7
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

2018 wanita listrik wanita lapis

maksimal kecepatan 30km / h
motor listrik 36V350W
LCD880 tampilan
baterei 36V10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 7 / 21 gears karo derailleur

2018 mid drive listrik sepeda listrik australia

maksimal kecepatan 25-35km / h
motor listrik 36V250W / 350W
baterei lithium 36V9AH / 10AH
1: Mode PAS 1, sawetara 60-100km saben daya
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 7 / 9 gears karo derailleur
Layar LCD

20 "baja karbon folding frame bicycle electric

36V 9AH baterai lithium
36V 250W brushless motor
20 "frame aluminium folding steel
Brake V ngarep, Brake rear brake
kecepatan tunggal
garpu depan baja karbon

24V 10AH sepedha listrik kutha karo inci 24 inci sing didhelikake

24inch * 1.75 ban
24V250W motor power
24V10AH baterai lithium
pigura baterei sing didelik
Jam pinten wektu sing cocog kanggo 4-6
SHIMANO 7 gears karo derailleur
Layar LCD

baterai didorong sepeda 14 inci didhelikake baterei kanggo Amerika

sepedha montor mabur
36V 250W baterai sing didhelikake
36V 250W brushless motor
Bingkai logam aluminium
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

baterei sing dipasangake baterai 20 baterei sing dioperasikake

Sepeda bakar sing dioperasikake karo frame lempitan aluminium campuran
Sertifikasi: CE EN15194
36V 9AH baterai sing didhelikake
36V 250W brushless motor
Gear speed Shimano 7
Kita pabrik asli.
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

paling apik obah listrik 28 inch Kanggo Eropa

Sepeda elektrik paling terjangkau
36V10AH Lithium Battery
36V350W brushless motor
Kacepetan Shimano 21
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

paling apik obah listrik 28 inch Kanggo Eropa

Sepeda elektrik paling terjangkau
36V10AH Lithium Battery
36V350W brushless motor
Kacepetan Shimano 21
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

paling murah listrik sepeda 24 inci didhelikake baterei

Bajingan listrik paling apik
36V 10AH baterai sing didhelikake
36V 250W brushless motor
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

paling murah motor listrik 24 inci didhelikake baterei

paling apik mirah listrik bike
36V 10AH baterai sing didhelikake
36V 250W brushless motor
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

Baterai E-Bis 36V250W Terbaik Kanggo Eropa

Best E-bikes A5AH26 karo frame aluminium alloy
Sertifikasi: CE EN15194 TUV
36v 250w brushless motor
36V 10AH baterai sing didhelikake
Kita pabrik asli.
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

kit kits

Bosch electric bike kit 48V 500W motor

Bosch Electric Bicycle Kit
48v controller karo controller box
48v 10AH baterai lithium
Aluminium alloy brake, LCD Display
Kita pabrik asli.
Iki rega basis siji potong
ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

Baterai Listrik Konversi Kit 48V 500W Baterai

26 rear wheel rear with 48v 500w motor
48v controller karo controller box
48v 10AH baterai lithium
Aluminium alloy brake, LCD Display
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

Electric Bicycle Kit 36V 250W

Electric Bicycle Kit
36V 9AH botol baterai
Kiri lan tengen rem karo baris Thumb throttle
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

Electric Bicycle Conversion Kit 1000W Brushless Motor

Electric Bicycle Conversion Kit 1000W Brushless Motor
26 "roda mburi kanthi motor 1000w salaka
48V 20AH baterai lithium
1: 1 pedal PAS asisten
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

motor bike hub motor kit 36V 250W brushless motor

motor bike hub kit
36V 9AH botol baterai
Kiri lan tengen rem karo baris Thumb throttle
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

Electric Bike Kit 36V 350W

Electric Bike Kit 36V 350W
26 roda mburi inchi karo motor 350w salaka
36V 9AH botol lithium battery
1: 1 pedal PAS asisten
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

News Latest