bab us

bab

Hotebike - Zhuhai Shuangye Elektronik Teknologi Co, Ltd

Didegake ing taun 2008, yaiku manufaktur profesional sepeda listrik, mancal gunung listrik, sepedha motor lipat, kit kualifikasi lan baterai ebike.
kita duwe desain teknis lan produksi profesional, kanthi lini produksi sing canggih, lokakarya pengolahan sing tepat, lokakarya perakitan lan peralatan uji coba sing efektif, menehi jaminan kualitas sing dipercaya lan layanan sing wigati kanggo pelanggan.
Ordo OEM lan ODM didhukung ing perusahaan Shuangye. Pelanggan inquiry bakal mangsuli ing jam 24, Shuangye Nguber kanggo nawarake parters Kualitas dipercaya, rega competitive, saran cepet.

Kita darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan customer sing wigati, anggota staf kita sing kepengin tansah kasedhiya kanggo ngrembug kabutuhan lan njamin kepuasan pelanggan. Ing taun-tahun pungkasan, perusahaan kita wis ngenalake seri peralatan canggih kalebu lini produksi otomatis, pengeboran CNC, Alat uji kapasitas baterai.
Saliyane, kita uga nyiptakake sertifikat CE, EN15194, lan UN38.3. Tambahan, pasar kita dibagi dadi domestik lan manca, ngekspor mancal listrik luwih saka 10,000 menyang Eropa, Amerika Selatan lan Amerika Utara lan Asia Tenggara tahunan.

kita dumunung ing kutha pesisir sing ayu, Zhuhai.we cedhak karo bandara Zhuhai, jam 1 kanggo Macao lan 2hours menyang Hongkong lan Shenzhen.
Iman perusahaan tahan kanthi kualitas dhuwur lan berkembang kanthi kredibilitas, teknologi dhuwur ningkatake urip masarakat lan pelayanan apik marang customer.
Sincerely welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo gabung kita.

Read More

Ketrampilan Kita

controller100%

pigura100%

baterei100%

Motor100%

Pengalaman Kita

Prodhuk taunan saben prodhuksi sepeda listrik saka 10,000-18,000 PCS sing wis diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah kayata Amerika, Kanada, anggota Uni Eropa, Amerika Tengah lan Kidul, negara-negara Eropah Timur, Timur Tengah, Rusia , Asia Tenggara lan Hong Kong.


Pakaryan Kita

  • 1Departemen Operasi
  • 2Departemen R & D
  • 3Departemen Produksi
  • 4Kantor Akuntansi