Sepeda lengan roda listrik 36v hidden battery (1)

Bingkai lipat inch 26 Electric Folding Bike

Best Electric Folding Bike G4
Sertifikasi: CE / EN15194
26 inch folding frame
36V 350W brushless motor
36v 10ah baterai sing didhelikake
Kita pabrik asli.
Iki rega basis siji potong
ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

ing Simpenan

comparison

Share produk iki

Best Electric Folding Bike 26 inch folding frame G4

Sepur Elektrik Sepur

Akeh wong bakal duwe masalah kaya, Bike Listrik banget dawa kanggo ngisi panggonan, metu saka lawang kanggo ngowahi dadi angel, lan kita iki Lulus Electric Best
Bike, mung kanggo ngatasi kesulitan iki, geser lipat stainless steel, tahan karat tahan banyu tlapak sikil, gampang digunakake, supaya bisa gampang lan gampang nganggo perjalanan. Kita uga
dirancang kanggo ndhelikake baterei mobil, baterai lithium 36v 9AH, sing didhelikake ing tabung mobil, ora ana wektu udan sing cerah ora ngendhekake perjalanan kita. Ngisi waktu iku
cendhak, dawa nganti 50KM.

Sepur Elektrik Sepur

Best Electric Folding Bike G4 main parts:

1. 36V 350W brushless motor

36V 350W motor brushless, daya super, kita bisa mlaku ing dalan, seneng kesenengan ban listrik nggawa kita kesenengan lan kasenengan 21 kacepetan
Transmisi Shimano, kita bisa ganti kecepatan.

Sepur Elektrik Sepur

2. Lampu 1 W dipimpin

Lampu 1 W dipimpin jangkoan aplikasi sudhut sing cerah.Njupukake kita menyang ngendi arep kita menyang, kabeh cara kanggo nuntun kita.

Sepur Elektrik Sepur

3. Forn brake and hub exquisite brake

Forn brake and hub exquisite brake strong and strong feeling. Efisien kontrol kecepatan, manawa climbing utawa mudhunhill,
mung narik rem alon-alon narik, sampeyan bisa langsung mandheg. Saka kecepatan maksimum kontrol kanthi cepet, usaha kanggo njamin keamanan perjalanan kita.

Sepur Elektrik Sepur

4. Batere obrolan & gesper dilindhungi

Gunakake kanthi cepet ing ruang supaya bisa katon kanthi mancal lan angel.

Sepur Elektrik Sepur

Akeh wong bakal duwe masalah kaya, sepedha listrik sing suwe banget kanggo nggayuh papan kasebut, metu saka lawang kanggo mbenerake banget, lan kita iki paling apik
Sepeda Motor Listrik, mung kanggo ngatasi kesulitan iki, gesper lipat stainless steel, tahan banyu tlaga anti banyu, gampang dianggo, supaya bisa gampang lan
gampang karo lelungan. Kita uga dirancang kanggo ndhelikake baterei mobil, baterai lithium 36v 9AH, sing didhelikake ing tabung mobil, ora ana sing bakal udan
jangkah perjalanan kita. Ngisi wektu cendhak, urip nganti 50KM.

Sepur Elektrik Sepur

About Best Electric Folding Bike G4 packing:

Best Electric Folding Bike: 1pcs / karton, ukuran: 108 * 31 * 85CM

mancal listrik sing paling cepet

Sepur Elektronik Sepur G4 specifications

Sepur Elektrik Sepur

bobot30 kg
dimensiX x 148 75 25 cm