sepeda listrik paling apik katrol bike00

Bingkai aluminium alloy bingkai aluminium

Best Ebikes with frame aluminium alloy folding
Sertifikasi: CE EN15194
36v 350w brushless motor
36V 10AH baterai sing didhelikake
Shimano sistem kecepatan variabel
Kita pabrik asli.
Rega iki arupa siji pcs ora kalebu biaya pengiriman,
yen sampeyan butuh luwih akeh, hubungi kami.

ing Simpenan

comparison

Share produk iki

Best Ebikes for sale with frame aluminium alloy folding

Best Ebikes

Kita wis ngrancang kanthi apik saben Ebike kanggo mesthekake yen nduweni teknologi lan komponen paling apik kanggo tujuane. Apa sampeyan butuh sistem Elektro-Drive torsi dhuwur kanggo nyepetake bukit-bukit sing curam, kacepetan cepet sistem drive Shimano kanggo mabur liwat lurung-lurung kutha, utawa sepeda elektrik sing nyaman kanggo nyedhiyakake dodolan nyedhot sampeyan, Best Ebikes sing paling trep lan menarik jinis transportasi anyar, ing panutan global iki kanggo ngurangi emisi hemat energi, Best Ebikes bakal dadi mitra paling apik.

Bagian utama Ebikes G4:

1. 36V 250W motor brushless, daya super, kita bisa mlaku ing dalan,

nikmati kesenengan Top Electric Bike ndadekake kita nyenengake lan nyenengake transmisi Shimano kacepetan 21, kita bisa nyepetake kacepetan.

2. 1 W dipimpin lampu kilat nyepetake aplikasi padhang sudhut,
Njupukake kita menyang ngendi arep kita menyang, kabeh cara kanggo nuntun kita.

Best Ebikes Best Ebikes

3. Forn brake and hub exquisite brake strong and strong feeling.
Efisien kontrol kecepatan, manawa climbing utawa mudhunhill,
mung narik rem alon-alon narik, sampeyan bisa langsung mandheg.
Saka kecepatan maksimum kontrol kanthi cepet, usaha kanggo njamin keamanan perjalanan kita.
4. Siningid baterei & gesper gesper

Best Ebikes Best Ebikes

5. Best Ebikes dilengkapi kanthi nyenengake dhuwur kanggo menehi pengalaman sing luwih apik.

Sepur pinggir dalan, gampang nggulung ing topografi lan ngewangi sampeyan supaya bisa gampang kacepetan.
6. FIve gear adjustable 1: 1 daya: miwiti saiki punika smkabeh, miwiti pangayoman ganda,
anti-nyepetake.

Kacepetan bisa didhasarake karo kabutuhan nyata, switching fleksibel, kacepetan sing cepet, numpak effort, daya efisien.

7. Cruise: Iki seneng-senengction bisa dilakoni ing kacepetan sembarang, detik 8 ora diganti, kanthi otomatis ngetik status cruise,

paling apik Ebikes bakal mbukak ing negara saiki. Yen sampeyan pengin mbatalake, sepisan maneh pulih utawa rem kanggo mbatalake negara cruise, prasaja,

trep lan praktis. Nyawisake lelungan, konservasi energi, pilih Best Ebikes minangka alat travel sampeyan bakal dadi pilihan sing paling apik.

About Best Ebikes G4 packing:

Best Ebikes

Best Ebikes G4 Spesifikasi:

Best Ebikes

Liyane ing kategori iki: Sepeda Motor >>

Iki rega basis ing siji PC ora kalebu biaya pengiriman, yen sampeyan butuh luwih akeh, pls hubungi kita.

Send Enquire

Jenengmu (*)

Emailipun Panjenengan (*)

Negoromu(*)

Telpon (*)

Content (*)

bobot30 kg
dimensiX x 148 75 25 cm