New Electric City Bike (1)

paling apik obah listrik 28 inch Kanggo Eropa

Sepeda elektrik paling terjangkau
36V10AH Lithium Battery
36V350W brushless motor
Kacepetan Shimano 21
Kita pabrik asli.
Rega iki ora kalebu biaya basis kapal ing siji PC,
yen sampeyan pengin luwih, pls hubungi kita.

ing Simpenan

comparison
Kategori: Tag:

Share produk iki

paling apik obah listrik 28 inch

Sepeda elektrik paling terjangkau

Apa sampeyan kudu cepet? Mungkin sampeyan pengin apa sing nyepetake lungo menyang kantor. Mungkin sampeyan nemokake yen kulo luwih cepet nggawe sampeyan luwih aman ing dalan. Nduwe motor 350W sing adat, kuat, jelasake kecepatan sepeda listrik paling terjangkau. Saliyane nyopir nganti 25 / 30 km / jam, tampilan gampang diwaca kanggo akses sing gampang marang kacepetan lan jarak tempuh. Kalebu pitung gears, supaya sampeyan bisa ngatur kulo miturut medanmu. Kajaba iku, model iki minangka salah sijine perjalanan jarak adoh banget kanthi cepet. kapasitas gedhe 36V 10AH Pack baterai lithium-ion ngidini sampeyan lelungan ing jarak pangisian daya sing siji.
Kutha komuter abot, ringan bobot komuter kutha paling apik sing kasedhiya ing 28 ukuran bingkai inch, bar bali disapu lan genggaman ergonomic ndhukung posisi awak mlaku aktif.
700 * 40C 28 ban ban, pelana mantel lan kabeh-Aluminium pigura lan garpu penundaan lengkap nyedhiyakake transfer daya gedhe nalika ngiringi nanging bisa dadi kurang nyaman nalika nunggang tengen bumpy terrain.
Baterei bobot entheng lan ramping ing tampilan, mburi baterei lithium kanthi ngunci lan bisa diangkat maneh baterei. Punapa mawon alasan, kita wis entuk Sepeda elektrik paling terjangkau sing sampurna kanggo sampeyan. Sambungake kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan sawetara model sepeda listrik paling terjangkau sing paling terjangkau.


paling apik obah listrik 28inch detail gambar:
Sepur listrik paling terjangkau 28inch paling cepet bisa tekan 25km / h nganti 30km / h.
Gambar1: Genggeman lan rem. TDesain genggeman gampang dipahami, rem cepet lan stabil, baterai lithium kita gampang dianggo

Sepeda elektrik paling terjangkau Sepeda elektrik paling terjangkau

Gambar2: Tampilan LCD, supaya sampeyan ngerti kecepatan nunggang, suhu, daya listrik, numpak jarak, lan liya-liyane.

sistem transmisi kacepetan jempol lan shimano 21 jempol

Gambar1: Shimano flywheel.Iki kalebu pitung gears, supaya sampeyan bisa ngatur kulo miturut medanmu.

Sepeda elektrik paling terjangkau Sepeda elektrik paling terjangkau

Gambar2: Lampu LED lan lengkap suspensi garpu, 1 W dipimpin lampu kilat ndhepne padhang aplikasi sudhut, Njupuk kita menyang ngendi kita arep menyang, kabeh cara kanggo nuntun kita.
Garpu penundaan lengkap ngidini sampeyan ngliwati bagian bumpy luwih nyaman.

Kajaba iku, daya 4 - 7 jam, kanthi daya batere bisa lelungan 40-60km, urip langgeng. Ing wektu sing padha kita Sepeda Motor Listrik konfigurasi Shimano 21 kanthi kacepetan,

karo 160 sadurunge lan sawise rancangan disk drive, kontrol fleksibel kacepetan, kanggo njamin safety penunggang.


Paket sepeda elektrik paling terjangkau:

Sepeda elektrik paling terjangkau

spesifikasi sepeda elektrik paling terjangkau:

Sepeda elektrik paling terjangkau

Liyane ing kategori iki: Sepeda Motor >>

Kirim Enquiry kanggo motor listrik paling terjangkau

Rega didhasarake ing potongan 1 sing ngemot barang udara, yen sampeyan order luwih akeh, hubungi kita.

Jenengmu (*)

Emailipun Panjenengan (*)

Negoromu(*)

Telpon (*)

Content (*)


bobot32 kg
dimensiX x 153 28 94 cm